Miercuri, 11 aprilie 2018, incinta Radisson Blu Leogrand Hotel a avut loc cea de-a V Ediție a Galei Premiilor în Sănătate, cel mai important eveniment dedicat celebrării anuale a succeselor obținute în domeniul sănătății.
Juriul de specialitate a selectat finaliștii celor 11 secțiuni de concurs. Pentru categoria Cea mai bună echipă de urgență a fost desemnată echipa specializată, profil cardiologic a Stației Chișinău, Substația AMU Centru, în componența de medic Malețchii Parascovia, felcer Meniailenco Liudmila, șofer autoambulanță Martalog Ioakim, cărora a fost înmânat un trofeu și câte o diplomă pentru fiecare membru.
Evenimentul a fost organizat prin parteneriat între Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Biroul Organizației Mondiale a Sănătății din Republica Moldova, Compania Națională de Asigurări în Medicină și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate și s-a desfășurat sub genericul Zilei Mondiale a Sănătății „Acoperire universală cu servicii medicale – pentru fiecare și oriunde”.