În zilele de odihnă, medicii 903 au acordat asistență medicală la cinci adulți și trei copii care au suferit intoxicații cu diferite substanțe.

În municipiul Chișinău, medicii de urgență au stabilizat și au asigurat transportarea asistată până la spital a unei familii de trei persoane care s-au intoxicat cu gaze naturale și monoxid de carbon. În raionul Fălești, medicii au intervenit în cazul unui copil de un an și nouă luni care s-a intoxicat cu acid acetic. În raionul Florești, un copil de 13 ani a avut nevoie de ajutor medical de urgență după ce s-a intoxicat involuntar cu medicamente. În raionul Soroca, o tânără de 19 ani s-a intoxicat voluntar cu medicamente, iar medicii de urgență i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la spital. În raionul Ștefan Vodă, un bărbat de 44 de ani s-a intoxicat cu otravă pentru șoareci, necesitând intervenția echipajului medical.

Alte urgențe medicale deservite de echipele de urgență au presupus asistarea unei nașteri în condiții de prespital la Ocnița și acordarea asistenței medicale urgente unui copil de șase luni din Leova care a suferit o arsură de gradul III a piciorului și mâinii pe stânga, în urma contactului cu plita fierbinte.