IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a marcat Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, printr-o festivitate solemnă, la care au participat colaboratorii din întreaga țară.

          Cu prilejul sărbătorii profesionale, 162 angajați au fost decernați cu Diplome din partea Ministerului Sănătății, IMSP CNAMUP și Comitetul Sindical pentru abnegație, profesionalism, devotament, dăruire de sine și performanțe deosebite manifestate în acordarea asistenței medicale urgente la etapa de prespital și în semn de distinsă apreciere pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

          Cu un mesaj de felicitare au venit șeful misiunii OIM, Lars Johan Lönnback; directorul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, Liviu Oboroc; șefa Catedrei urgențe medicale din cadrul USMF ,,Nicolae Testemiţanu”, Larisa Rezneac.

          Menționăm că Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este marcată anual în a III-a duminică a lunii iunie. În această ordine de idei, conducerea IMSP CNAMUP aduce sincere felicitări și urări de bine tuturor celor, care au ales cea mai nobilă profesie din lume.