Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a marcat astăzi ziua profesională a lucrătorului medical și a farmacistului, printr-o festivitate solemnă, la care au participat reprezentanții colectivelor, iar ca invitați speciali i-a avut pe domnul Boris Golovin, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, domnul Oleg Creciun, viceministru al Sănătății și domnul Mihail Dutca, consilier principal al Federației Sindicale ”SĂNĂTATEA”.
Cu un cuvânt de felicitare au venit vicedirectorul CNAMUP domnul Alexandru Ghidirimschi și domnul deputat Boris Golovin, iar viceministrul Sănătății Oleg Creciun, pe lângă cuvintele de apreciere adresate lucrătorilor medicali de urgență, i-a nominalizat pe mai mulți dintre aceștia care s-au evidențiat prin muncă asiduă, devotament față de profesie, obținând rezultate bune în activitate. La rândul său, reprezentantul Sindicatului a felicitat colectivul Serviciului de Asistență Medicală Urgentă din Republica Moldova.
Mesajele de felicitare vor fi transmise și celorlalți colaboratori, care nu au luat parte la adunarea festivă.
Partea solemnă s-a încheiat cu un recital de cântece, interpretate de cântărețul Radu Dolgan, piese care au aparținut renumitei formații ”Noroc”. Cei prezenți în sală au fost încântați de prestația artistică a interpretului și l-au apreciat cu aplauze.