În zilele de 16-18 septembrie, s-a desfășurat cea de-a XXXI-a Spartachiadă dedicată lucrătorilor ocrotirii sănătății din Republica Moldova.  Evenimentul a avut loc în incinta taberei de odihnă „Camping” din orașul Vadu lui Vodă. Competiția a inclus mai multe probe sportive, printre care volei, minifotbal, șah, dame, tenis de masă și aruncarea darțului.

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a participat la toate întrecerile sportive și a obținut locul întâi la volei manculin și tenis de masă masculin și locul trei la volei feminin. Competițiile s-au desfășurat la un nivel înalt, datorită organizatorilor și a participanților, care din dorința de a obține victoria, au depus un efort considerabil, dând dovadă de un profesionalism bine conturat.

Așteptările Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au fost adeverite de rezultatele obținute. În pofida faptului că în acest an pentru prima dată echipa CNAMUP a fost formată din colaboratori din întreaga republică, ei au reușit să se reunească și să facă față cu succes tuturor încercărilor unui eveniment de asemenea anvergură. 1-1 1-2 2-2 32 42 52 62 72 82 92 10-2 112 12-2 13-2 142 152 162 172