01
sep

Dragi elevi, studenți, părinți și profesori


IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Zilei Cunoștințelor și a începutului noului an de învățământ - 1 Septembrie.

Siguranța copiilor este pe responsabilitatea adulților, cât și a tuturor membrilor societății, prin care în comun ne asumăm securitatea minorilor indiferent de circumstanțe. Conștientizând riscurile, vom putea proteja copilul de ele, evitând situațiile de urgență!

În contextul măririi numărului de accidente rutiere cu implicarea copiilor în ultima perioadă, reamintim atât părinților, cât și cadrelor didactice despre necesitatea explicării micuților regulilor de circulație rutieră și manifestarea comportamentului responsabil în stradă. În aceeași ordine de idei, îndemnăm conducătorii auto să fie mai prudenți și conștiincioși în trafic și să respecte strict regulile de circulație rutieră - toate aceste vor contribui semnificativ la evitarea situațiilor de risc și accidentare.

IMSP CNAMUP va asigura în continuare acordarea asistenței medicale urgente la etapa de prespital, în regim non-stop prin intermediul subdiviziunilor sale pe întreg teritoriul țării! În cazurile urgențelor medicale, apelați la numărul 112 și solicitați intervenția ambulanței!

Siguranța și sănătatea copiilor este prioritatea fiecărui din noi!