IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească vine cu precizări cu privire la ultimele știri din mass-media despre ambulanța blocată într-un șanț.

Incidentul s-a produs pe data de 5 februarie curent în curtea unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. În timpul transportării unei paciente spre instituția medicală spitalicească, ambulanța a derapat într-un şanţ rezultat în urma lucrărilor de reparație a rețelelor de apeduct.
Menționăm faptul că în curtea blocului nu erau instalate indicatoarele și marcajele rutiere, care atenționează participanții la trafic asupra existenței unui pericol pe drum. Automobilele parcate neregulamentar au micșorat posibilitatea executării unei manevre de ocolire, lucru care în consecință a dus la derapajul ambulanței într-o groapă.
În scurt timp la locul incidentului a parvenit o altă echipă de asistență medicală urgentă, care a preluat pacienta și a asigurat transportarea medicală asistată la spital. În urma acestui caz nimeni nu a avut de suferit.