Colectivul IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească exprimă recunoștință profundă conducerii rețelei de magazine Linella pentru prânzurile calde și delicioase oferite gratuit angajaților noștri din cadrul Departamentului Regional de AMU Nord.

    Suportul și implicarea Dumneavoastră au încurajat enorm membrii echipelor de asistență medicală urgentă, asigurându-i că nu sunt singuri în faţa luptei împotriva coronavirusului. Datorită sprijinului şi generozităţii, am reuşit să facem față acestei perioade deloc ușoare pentru lucrătorii medicali.

    Apreciem faptul că zilnic, timp de două luni, administrația rețelei de magazine Linella oferea 300 de porții pentru personalul medical de la Serviciul de Urgență. Profesionalismul de care ați dat dovadă și dăruire pentru realizarea prânzurilor complexe sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue.

   Vă mulțumim foarte mult pentru apreciere, susținere, implicare și eforturile depuse întru îmbunătățirea stării de spirit a colaboratorilor IMSP CNAMUP. Pe lângă cuvintele de gratitudine, Vă dorim multă sănătate prosperitate, pace, fericire și succes în tot ceea ce faceţi!