13
mai

        Anual, pe data de 12 mai este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Cu prilejul acestei sărbători, mai mulți asistenți medicali din cadrul IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au primit Diplome din partea conducerii IMSP CNAMUP pentru profesionalism, devotament și generozitatea manifestată în activitatea cotidiană.

        Totodată, 41 de Diplome de Mențiune din partea Asociației de Nursing din Republica Moldova au fost decernate asistenților medicali din cadrul IMSP CNAMUP pentru performanțe deosebite în prestarea serviciilor de asistență medicală urgentă și în semn de distinsă apreciere pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale.

        În acest sens, colectivul IMSP CNAMUP adresează sincere felicitări celor care au ales cea mai umană profesie din lume. Asistenții medicali stau la straja sănătății în regim non – stop, alături de medici, ei salvează vieți și inspiră încredere pacienților oferindu-le grijă și afecțiune în fiecare zi.