11
mai

            La data de 11 mai curent, formatorii Centrului de Instruire în domeniul medicinii de urgență și calamităților din cadrul IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (IMSP CNAMUP) a primit o donație din partea Comitetului Internațional al Crucii Roșii (CICR).

           Dispozitivele moderne vor fi folosite în activitatea cotidiană a formatorilor specialiști întru instruirea personalului medical și populației la un nivel mai înalt cu utilizarea unor tehnici performante. Lotul donat include: 6 laptopuri, 2 imprimante, 2 table flipchart magnetice, 2 mașini de laminare, un aparat de fotografiat și un ecran interactiv.

            La eveniment au fost prezenți: șefa de operațiuni al Comitetului Internațional al Crucii Roșii, Karina LEHMANN; delegat de sănătate al Comitetului Internațional al Crucii Roșii, Tarlan AGHAYEV; vicedirectorul medical IMSP CNAMUP, Serghei SUMAN și formatorii Centrului de Instruire în domeniul medicinii de urgență și calamităților din cadrul IMSP CNAMUP.

            IMSP CNAMUP aduce sincere mulțumiri Comitetului Internațional al Crucii Roșii pentru suportul și donația oferită. Tehnologiile performante oferă posibilitatea organizării unor cursuri de instruire mai atractive și interesante în domeniul medicinii de urgență. Menționăm faptul că suntem deschiși și în continuare pentru orice investiții și proiecte.