22
sep

Selecționata de minifotbal a IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a participat în cadrul evenimentului sportiv „Cupa serviciilor de ambulanță la minifotbal”, ediția a VIII-a organizată de Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România în colaborare cu Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani și Sindicatul Ambulanța Botoșani.

În perioada 18-23 septembrie 2023, în localitatea Botoșani, județul Botoșani s-au desfășurat mai multe meciuri de minifotbal cu participarea angajaților din domeniu. Membrii echipelor participante au avut o prestaţie de excepţie demonstrând o pregătire fizică foarte bună, coeziune şi spirit de echipă sporit.

Conducerea IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce sincere felicitări participanților și își exprimă recunoștința pentru oportunitatea de colaborare cu Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România, oferind pentru tinerii sportivi o platformă de a-și demonstra abilitățile într-un mediu competitiv, prietenos cu speranța unei colaborări fructuoase pe viitor!