18
sep

În perioada 15-17 septembrie, colaboratorii IMSP Centrul National de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească au participat la Spartachiada XXXV a lucrătorilor ocrotirii sănătății din Republica Moldova, care s-a desfășurat la baza sportivă a Casei de odihnă „Campingul din Vadul lui Vodă”.

Scopul evenimentului este promovarea și practicarea continuă a modului sănătos de viață. La competiții au participat 29 de lucrători medicali din toate subdiviziunile IMSP CNAMUP din țară, care au fost selectați pe tipuri de probe sportive anunțate, și anume: minifotbal, volei, tenis de masă, șah, dame, darts.

Pe parcursul a trei zile, echipele CNAMUP au concurat la probe de grup: minifotbal, volei masculin şi feminin. De asemenea s-au desfășurat probe individuale la tenis de masă, șah, joc de dame şi aruncarea dartsului. Echipele de sportivi au dat dovadă de curaj, pasiune și perseverență, fiind susținuți de colegi și șefi de subdiviziuni.

În cadrul festivității de încheiere a Spartachiadei, membrii echipei Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au fost decorați cu cupe sportive, medalii și premii bănești din partea Federației Sindicale „Sănătatea”. Colectivul IMSP CNAMUP aduce sincere felicitări și urări de bine sportivilor noștri, dorindu-le noi performanțe în continuare!