În decursul primelor ore ale dimineții, echipele de asistență medicală urgentă din capitală au fost antrenate în deservirea a patru accidente rutiere. Primul accident rutier a avut loc la ora 07:30, pe strada Calea Orheiului. Un microbuz de rută interurbană s-a ciocnit cu un automobil. În urma impactului, au fost traumate trei persoane, pasageri ai microbuzului. Aceștia au primit asistență medicală din partea medicilor de urgență și au fost transportați la spital.

Un alt accident rutier s-a produs pe traseul Chișinău-Băcioi și a implicat un microbuz, care a derapat de pe carosabil. O femeie de aproximativ patruzeci de ani a avut nevoie de ajutor medical. Ulterior, a fost transportată la spital.

Pe bulevardul Iurie Gagarin, s-au tamponat două autoturisme. Medicii au constat la pacienți leziuni ușoare, le-au acordat primul ajutor, fără a-i spitaliza. Pe traseul Chișinău-Tohatin, un autoturism a derapat, ieșind de pe carosabil, într-un șanț. Pasagerii au părăsit automobilul la timp, astfel încât nici o persoană nu a fost vătămată.