02
oct

Stimați colegi,

Ziua Națională a Ambulanței din Republica Moldova constituie un bun prilej de a exprima recunoștința profesioniștilor care activează în acest serviciu esențial și care sunt mereu la datorie, salvând vieți!

În lunga sa existență, acest domeniu s-a dezvoltat și s-a modernizat continuu, păstrând, ca o constantă, calitatea și eficiența în intervenții. Adevărații eroi în lupta pentru salvarea de vieți omenești sunt angajații Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească pentru care fiecare misiune este una contra-cronometru. 

Adresez tuturor medicilor de urgență, felcerilor, asistenților medicali, infirmierilor, șoferilor de autoambulanță și întregului personal din serviciu recunoștință pentru munca depusă cu abnegație, responsablitate și devotament. Vă mulțumesc pentru viețile salvate, pentru dăruire și profesionalism.

Vă doresc multă sănătate, pace și liniște sufletească, împliniri personale, fericire și armonie în familie, recunoștință și motivație pentru noi performanțe în activitate! Să vă continuați misiunea asumată cu aceeași pasiune și perseverență pentru a Vă remarca profesional continuu și să vă bucurați de aprecierea și respectul pacienților și societății.

Cu considerațiune,

Iurie CRASIUC,

Vicedirector dezvoltare, infrastructură și

coordonare serviciu al IMSP CNAMUP