30
mar

   IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească vine cu o rugăminte către toți reprezentanții mass-media. Ajutați-ne să salvăm cetățenii noștri. Membrii echipelor de asistență medicală urgentă sunt supuși unui risc enorm, medicii noștri sunt în prima linie de luptă împotriva Coronavirusului. Zilnic, ei îndură dificultăți pentru ca noi să fim în siguranță și să stopăm răspândirea COVID-19.

   Până în ultimul moment am sperat că doamna Ecaterina Litvinschi va trece cu brio provocarea COVID-19, însă nu a reușit. Pentru noi e o pierdere enormă, nu am ieșit cu o reacție în mass-media, nu pentru că am uitat sau pentru că nu însemna nimic, dar deoarece nu dorim să aducem panică în casele Dumneavoastră. 

   Stimați reprezentanți a mass-mediei nu stipulați în materialele dumneavoastră informații, care nu reprezintă realitatea, ci doar o parte abordată în conformitate cu politicile editoriale.

   În  aceste clipe grele pentru toți cetățenii Republicii Moldova, ar trebui să unim forțele în lupta cu pandemia COVID-19. Nu este cazul să facem show-uri din moartea unui medic de urgență, să învinuim autoritățile, să înrăim poporul și să căutăm doar părțile negative ale sistemului medical.

   IMSP CNAMUP nu intenționează limitarea libertății presei sau restricționarea accesului oamenilor la informație, Vă rugăm să verificați toate informațiile înainte de a le difuza. Pe durata stării de urgență uitați de orgolii și nu faceți politică, hai să salvăm vieți împreună!