Cu o mare tristețe și cu profund regret IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea în eternitate a colegului nostru Mihail Ion Parasii, la vârsta de 62 de ani.

          Aducem un ultim omagiu domnului Mihail, care s-a stins din viață la data de 10 decembrie 2020 în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Mihail Ion Parasii s-a născut la data de 8 februarie 1958 în satul Căinarii Vechi, raionul Soroca. Din anul 2018 a activat în funcție de inginer coordonator a Direcției Tehnologii Informaționale și Telemedicină din cadrul IMSP CNAMUP.

Colegii l-au cunoscut ca fiind un adevărat profesionist, un om cu o inimă  mare și de o rară înțelepciune. Domnul Mihail va rămâne mereu în memoria noastră un exemplu bun de urmat, apreciat pentru responsabilitatea, corectitudinea şi iscusința acțiunilor sale.

          Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă sincere condoleanțe și sentimente de adâncă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Mihail Ion Parasii.

În aceste momente dificile, suntem alături de familia îndoliată pentru pierderea unui om drag, al cărui nume va dăinui continuu în sufletele noastre.

          Să îi fie drumul plin de lumină! Dumnezeu să-l odihnească în pace!