Cu o profundă durere și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea în eternitate a colegului nostru Luchianov Țezari.

Aducem un ultim omagiu domnului Luchianov, care s-a stins din viață la data de 25 ianuarie 2021 în urma complicațiilor provocate de COVID-19.  Luchianov Țezari  s-a născut la 4 iulie 1969 în orașul Cahul. După absolvirea Școlii de medicină din Cahul  a activat timp de 31 de ani în funcție de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul.

A fost un om deosebit, iar trecerea sa la cele veșnice lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Domnul Luchianov Țezari va rămâne mereu în memoria noastră un exemplu bun de urmat, apreciat pentru profesionalism, dedicație, onestitate și atitudine corectă față de pacienți și colegi.

Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă sincere condoleanțe și sentimente de adâncă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Luchianov Țezari.