Colaboratorii IMSP CNAMUP aduc sincere mulțumiri conducerii rețelei de Supermarketuri Nr1 pentru prânzurile gustoase oferite gratuit angajaților substațiilor de asistență medicală urgentă din Chișinău.

    Zilnic, pe parcursul a două luni, 300 de membri ale echipelor de asistență medicală urgentă din Capitală au beneficiat de mese calde furnizate de reprezentanții rețelei de Supermarketuri Nr1.

   Generozitatea Dumneavoastră a însemnat foarte mult pentru angajații noștri, sprijinul și atitudinea au încurajat lucrătorii noștri, care sunt în prima linie de luptă împotriva coronavirusului.

    Vă mulțumim din suflet pentru implicarea și susținerea colaboratorilor IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău.

   Ajutorul Dumneavoastră este de neprețuit și foarte important pentru noi. Să aveți parte de oportunități extraordinare pentru realizarea tuturor ideilor voastre ca răspuns la amabilitatea oferită! Din toată inima Vă dorim multă sănătate, realizări frumoase și noroc în toate eforturile!