26
ian

           IMSP Centrul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Vă prezintă o scrisoare de mulțumire din partea unei doamne privind calitatea acordării asistenței medicale urgente la data 25.01.23 tatălui său.

           Cuvintele de recunoștință sunt adresate echipei de asistență medicală urgentă specializată (Terapie Intensivă Mobilă) din cadrul SAMU Centru, în componența medicului Victor CORCIU, felcerului Sergiu GÎNCU, infirmierului Vladimir ȘONȚU și șoferului Veaceslav FALAGA, care a ajuns prompt la locul solicitării și a acordat asistență medicală urgentă la etapa prespitalicească.

           Echipele de asistență medicală urgentă din întreaga țară activează în regim non-stop, acordând ajutor medical prespitalicesc persoanelor cu diverse patologii, care au solicitat intervenția ambulanței.

          Administrația IMSP CNAMUP exprimă considerație și gratitudine pacienților pentru mesajele de mulțumire și apreciere la justa valoare. Cuvintele DVS. aduc încrederea că activitatea serviciului nostru corespunde așteptărilor și necesităților dumneavoastră!