27
iul

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a recepționat o scrisoare de mulțumire, redirecționată de la Serviciului 112, din partea unei doamne, care a exprimat recunoștință pentru asistența medicală urgentă acordată tatălui său cu bloc atrioventricular la data de 19.07.2023.

Cuvintele de gratitudine sunt adresate echipelor din cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Centru, implicate în salvarea pacientului. Prima echipă AMU în componența asistentului medical Valeriu Gonciaruc, infirmierului Cristian Mihai și șoferului Ion Macovei, a intervenit prompt și a acordat primul ajutor medical calificat la etapa de prespital.

Din motiv că pacientul era în stare gravă, suplimentar a fost solicitată intervenția echipei specializate de terapie intensivă mobilă în următoarea componență: medicul Constantin Doroș, felcerul Ion Pușcaș, infirmierul Mihai Cotruță și șoferul ambulanței Mihail Nastas, care a preluat pacientul și pe tot parcursul transportării la spital a monitorizat permanent parametrii vitali.

Cuvintele frumoase, pline de căldură și considerație, prin care cetățenii apreciază profesionalismul și compasiunea manifestate de personalul medical în timpul misiunilor de serviciu, aduc încrederea că activitatea echipelor AMU corespunde așteptărilor și necesităților Dumneavoastră!