22
feb

            La data de 21 februarie curent, IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a participat la operațiunea „Girofar”, organizată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP a MAI RM, în cadrul căreia o ambulanță a Serviciului având incluse semnalele luminoase și sonore speciale, însoțită de echipaje de poliție s-a deplasat pe mai multe străzi din Capitală. 

            Scopul operațiunii „Girofar” este responsabilizarea conducătorilor auto întru prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea Ambulanței. Obiectivul acțiunii constă în testarea vigilenței conducătorilor auto privind respectarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere și acordarea priorității în trafic vehiculelor cu regim special.

           IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească îndeamnă conducătorii auto să fie mai prudenți și să se conformeze prevederilor Regulamentului circulației rutiere. 

            ! ! ! Stimați cetățeni, participanți la traficul rutier, cedați trecerea ambulanței, atenția și atitudinea Dumneavoastră poate salva vieți.