16
iun

       După doi ani de pandemie, copiii lucrătorilor IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească se vor bucura din nou de odihnă și recreere în patru tabere de vară din țară. Obiectivul nostru este să oferim copiilor educație de calitate, oportunitatea dezvoltării abilităților și posibilitatea de a lega noi prietenii.

       La data de 15 iunie curent, reprezentanții Comitetului Sindical IMSP CNAMUP au efectuat o vizită la taberele de odihnă pentru copii „Perlele Nistrului” și ,,Camping” din localitatea Vadul lui Vodă pentru a face cunoștință cu procesul de organizare și pregătire a locației și dotarea cu utilajul necesar.

       În aceste locații, copii au parte de o echipă de profesioniști, asistență medicală în permanență, securitate asigurată non-stop și distracție. Fiecare copil beneficiază de un program eficient cu ateliere de creație, excursii, sport, piscină și discotecă. Sunt incluse patru mese pe zi, cazare 10 zile în camere cu 2, 3 și 4 paturi.

       Datorită contribuției Comitetului Sindical IMSP CNAMUP au fost achiziționate bilete de odihnă. Totodată, copii angajaților IMSP CNAMUP pot beneficia de bilete la taberele de odihnă ,,Oricova” din raionul Călărași și „Speranța” din raionul Sîngerei.