05
mar

    Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, conducerea IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pregătit o surpriză muzicală pentru adoratele și stimatele doamne și domnișoare. Ziua de 8 martie a fost marcată print-un concert excepțional susținut de cele patru voci divine din Republica Moldova.

    Trupa de pop-operă, Brio Sonores a fascinat angajatele IMSP CNAMUP-ului cu cele mai emoționante melodii despre mamă și femei. Recitalul muzical dedicat femeilor a fost completat de un mesaj de felicitare din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale:  șeful Direcției politici în domeniul asistenței medicale spitalicești, Svetlana LUPU și reprezentantul Serviciului politici medicamente și dispozitive medicale, Andrei CAZACU. 

    Directorul IMSP, Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Boris GOLOVIN a adus cuvinte de mulțumire și apreciere, punând în valoare profesionalismul, abilitățile și devotamentul tuturor angajatelor instituției întru implicarea cu mult suflet și dăruire în fiecare zi.

   Pe scenele naționale și internaționale, băieții de la Brio Sonores s-au remarcat prin talent, măiestrie și pasiune. Formația a obținut numeroase nominalizări și premii la următoarele proiecte, show-uri și festivaluri: Românii au talent 2014; Omul Anului 2014; Ambasadorii Turismului 2015; Tânărul Anului TVR 2015; Om de Cultură 2015; Concursul Internațional “New Wave 2016”.