13
iun

Profesionalismul și empatia echipei PAMU Sărătenii Vechi a SAMU Telenești apreciate prin scrisoare de mulțumire

În adresa IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a parvenit un mesaj de recunoștință din partea unei doamne, care a rămas mulțumită de empatia și profesionalismul manifestate în acordarea asistenței medicale urgente soțului său de 62 de ani, la data de 19.05.2024.

Frumoasele cuvinte sunt adresate echipei de asistență medicală urgentă PAMU Sărătenii Vechi din cadrul SAMU Telenești în următoarea componență:

·        Medic de urgență – Timofei Oftici

·        Asistent medical – Rodica Șeremet

·        Conducător de autoambulanță – Leonid Gabura.

Echipa AMU a intervenit la solicitare în 6 minute, a depistat pacientul în stare gravă cu sindrom coronarian acut. Imediat au fost inițiate măsurile salvatoare de viață și de urgență pacientul a fost transportat în siguranță cu monitorizarea permanentă a parametrilor vitali la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Raional Telenești.

Scrisorile de mulțumire pline de căldură și admirație în ajunul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului reprezintă un motiv de mândrie, inspirând încrederea că activitatea Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească corespunde necesităților pacienților și rudelor!

„Individual, suntem o singură picătură. Împreună, suntem un ocean!” - Ryunosuke Satoro