13
apr

           La data de 12 aprilie, IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a participat la o conferință în format on-line cu echipa managerială a Serviciului de Ambulanță Județean Iași, în persoana managerului general, dr. Angelica HRISTEA.

           Scopul ședinței a fost familiarizarea cu activitatea serviciilor pentru inițierea unei colaborări profesionale eficiente, inclusiv implementarea proiectelor comune cu finanțare europeană. Această conferință va contribui semnificativ la dezvoltarea strategiei Centrului de Instruire în domeniul medicinii de urgență și calamităților din cadrul IMSP CNAMUP.

           Primul pas în aprofundarea cooperării bilaterale dintre Republica Moldova și România constă în semnarea unui Acord de Colaborare în vederea realizării mai multor activități comune pentru dezvoltarea Serviciului AMUP.

           IMSP CNAMUP exprimă recunoștință colegilor din Serviciul de Ambulanță Județean Iași pentru schimbul de experiență întru fortificarea relațiilor și cooperarea continuă în domeniul medicinei de urgență.