22
sep

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a recepționat o scrisoare de mulțumire din partea unei paciente cu frumoasa vârstă de 91 ani, care a exprimat recunoștință pentru asistența medicală de urgență prespitalicească acordată pe parcursul a mai multor ani de către angajații SAMU Comrat.

Scrisoarea de mulțumire în semn de apreciere și respect a Doamnei M. I.  este adresată dl Vitalie DRAGOI, șef regional AMU UTA Găgăuzia,  dnei Evdochia MEȘA asistentul medical și întregului colectiv din cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Comrat pentru competențe, atitudinea și grija manifestată a personalului medical față de pacientă.

În acest context, administrația IMSP CNAMUP, Vă exprimă recunoștință și gratitudine pentru înalta apreciere din partea cetățenilor a profesionalismului și compasiunii manifestate de personalul medical a echipelor AMU în acordarea asistenței medicale de urgență la etapa de prespital.

Mesajele de mulțumire și apreciere sinceră ne aduc cu siguranță bucurie și confirmă faptul că există pacienți care poartă recunoștință lucrătorilor medicali iar eforturile depuse de fiecare dintre noi corespund așteptărilor și necesităților pacienților.