17
mar

            IMSP Centrul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Vă prezintă o scrisoare de mulțumire din partea unei doamne privind asistența medicală de urgență acordată fiicei sale la data de 21.11.2022.

            Cuvintele de recunoștință și gratitudine sunt adresate echipelor de asistență medicală urgentă din cadrul Substației de Asistență Medicală de Urgență Botanica. Prima echipă AMU în componența medicului Evghenii UȘENCO, asistentului medical Axenia ȘERBACOV și șoferului Nicolae PETRAȘCU se deplasau la o altă solicitare, fiind în misiune de serviciu, au fost opriți de trecători pentru a interveni.

            A doua echipă AMU în componența medicului Igor BÂRCĂ, felcerului Natan DARCIUC, infirmierului Alexandr GAȘENCO și șoferului Veaceslav MIRON au ajuns prompt la locul solicitării, au preluat pacienta și au continuat acordarea ajutorului medical calificat la etapa de prespital.

            Scrisorile de mulțumire și apreciere ne aduc încrederea că activitatea Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească corespunde așteptărilor și necesităților Dumneavoastră!