27
mar

Astăzi, pe data de 27.03.2020 s-a stins din viaţă colega noastră Ecaterina Litvinschi, anul nașterii 28.06.1940, care a activat la PAMU Cricova din cadrul SAMU Rîşcani în calitate de medic de urgenţă.

    Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a pierdut o adevărată profesionistă, un medic de categorie superioară, o persoană cu suflet mare și cu o deosebită decenţă.

   Doamna Ecaterina a fost cel mai longeviv specialist din cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească. Regretata a activat în cadrul Serviciului de Urgenţă din ianuarie 1985.

   Lasă în urmă o familie îndurerată, rude apropiate, prieteni, colegi de serviciu, care au învăţat foarte multe de la ea şi au avut relaţii deosebite.

  IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească aduce condoleanțe familiei Litvinschi, care o conduc pe ultimul drum pe draga nostră colegă. Ecaterina Litvinschi era o persoană foarte activă, care a salvat multe vieţi. În memoria colegilor săi a rămas ca un om de onoare şi de bună credință. Dumnezeu să o odihnească în pace!