03
iul

În perioada 30 iunie – 02 iulie 2023 a fost organizată Spartachiadă internă a angajaților IMSP Centrul National de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească care s-a desfășurat în cadrul taberei de vară „Perlele Nistrului” din or. Vadul lui Vodă.

Scopul evenimentului este promovarea și practicarea continuă a modului sănătos de viață, asigurarea participării angajaților IMSP CNAMUP la Spartachiada XXXV din domeniul ocrotirii sănătății.

Evenimentul a găzduit peste 200 de participanți-sportivi delegați din toate subdiviziunile IMSP CNAMUP din țară care au fost selectați pe tipuri de probe sportive anunțate, și anume: minifotbal, volei, tenis de masă, șah, dame, darts.

La deschiderea solemnă a Spartachiadei interne a salariaților IMSP CNAMUP a participat Vicedirectorul dezvoltare, infrastructură și coordonare serviciu, Iurie CRASIUC, care a dat startul tradițiilor frumoase și sănătoase, i-a felicitat pe toți participanții la eveniment, apreciind curajul, tăria și dorința de competiție de care dau dovadă medicii nu numai în profesie, dar și în activitățile sportive, urându-le tuturor succese și multă sănătate.

Pe parcursul desfășurării Spartachiadei echipele-competitoare au concurat la probe de grup: minifotbal, volei masculin şi feminin. De asemenea s-au desfășurat probe individuale la tenis de masă, șah, joc de dame şi aruncarea dartsului. Echipele de sportivi au dat dovadă de curaj, pasiune și perseverență, având o prestație excelentă care au fost susținuți de colegi și șefii de subdiviziuni.

În cadrul festivității de încheiere a Spartachiadei interne au fost premiați câștigătorii, adresându-le felicitări pentru rezultatele obținute și i-au îndemnat să prezinte și în continuare performanțe și spirit competitiv la următoarele ediții ale Spartachiadei.