IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească Vă invită la evenimentul de donare a 2 unități de autoambulanțe, de tip B și C și a echipamentului medical oferit de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație în Republica Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Statelor Unite ale Americii, în cadrul proiectului „Asistența umanitară în Ucraina și țările vecine”

           Cu ajutorul acestor ambulanțe, atât populația refugiată din Ucraina, cât și populația țării noastre va beneficia de servicii medicale urgente operative și calitative. Echipamentul medical (315 lanterne frontale reîncărcabile, 45 pulsoximetre reîncărcabile și 22 de electrocardiografe) donat IMSP CNAMUP va îmbunătăți dotarea autosanitarelor și mări capacitatea de intervenție a echipelor AMU.

           Evenimentul va avea loc joi, 13 aprilie, începând cu ora 10:00 în incinta IMSP CNAMUP pe adresa: mun. Chișinău; str. Constantin Vârnav, 16.

          Pentru a participa la eveniment, rugăm redacțiile media să confirme prezența, la adresa de email: presa@ambulanta.md sau la numărul de contact 061063737.