Pe data de 15 aprilie curent, colaboratorii IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au primit în dar aparate de cafea și câte 5 kg boabe de cafea pentru fiecare aparat din partea conducerii companiei „Moldpresa Grup”. Echipele de asistență medicală urgentă din municipiul Chișinău și angajații Dispeceratului vor beneficia de aceste cafetiere.

   În jur de o mie de lucrători medicali, care se află în prima linie de luptă împotriva Coronavirusului de tip nou din cadrul substațiilor: Centru, Botanica, Rîșcani, Ciocana și Buiucani vor savura băutura caldă în timpul liber a turelor de lucru. Cafeaua face parte din rutina de zi cu zi a multor oameni, pentru majoritatea membrilor echipelor AMU o ceașcă fierbinte de cafea este o plăcere reconfortantă, e bună oricând, poate aduce un zâmbet și poate relaxa o frunte încruntată.

    Colectivul IMSP CNAMUP aduce sincere mulțumiri conducerii  S.R.L. MOLDPRESA GRUP pentru această  acțiune de caritate. Vă dorim sănătate și facem tot posibilul pentru a facilita procesul de muncă a angajaților în aceste clipe grele pentru toți.