28
iul

La data de 27.07.2022, directorul IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Natalia CATANOI a efectuat o vizită de lucru la mai multe Substații și Puncte de Asistență Medicală Urgentă din nordul Republicii Moldova.

Vizita directorului IMSP CNAMUP a avut drept scop familiarizarea cu activitatea echipelor AMU din cadrul Substațiilor de Asistență Medicală Urgentă (SAMU) Bălți; Briceni; Edineț și Rîșcani, și a Punctelor de Asistență Medicală Urgentă (PAMU) Corjeuți; Larga și Lipcani.

În cadrul vizitei au fost abordate mai multe teme ce țin de organizarea și gestionarea eficientă a activității Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Discuțiile s-au referit la calitatea asistenței medicale de urgență acordată pacienților, problemele pe care le întâmpină lucrătorii medicali și perspectivele de dezvoltare și îmbunătățire a condițiilor de muncă a colaboratorilor IMSP CNAMUP.

Doamna Natalia CATANOI a rămas plăcut impresionată de profesionalismul, devotamentul și generozitatea echipelor AMU și urmează o muncă asiduă, în vederea obținerii unor rezultate maximale în sporirea accesului populației la asistență medicală urgentă prespitalicească  de înaltă calitate și optimizarea continuă a subdiviziunilor din cadrul IMSP CNAMUP.